Postbus 43, 2980 AA, Ridderkerk
PvdA-GroenLinks Ridderkerk in ’Politiek Café in Verkiezingstijd’

Op zaterdag 19 februari 2022 wordt de zesde aflevering uitgezonden van het wekelijkse Politiek Café in Verkiezingstijd bij Radio Ridderkerk. Dit als opmaak naar de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart 2022. In de komende weken is telkens een uur lang een partij te gast in de studio om haar verkiezingsprogramma toe te lichten.

Presentator Eric Harreman gaat op zaterdag 19 februari 2022 in gesprek met onder andere Jeroen Rijsdijk, Bjorn Ros, Arianne Ripmeester en Melindy Dirks van de PvdA-GroenLinks Ridderkerk. Zij zijn het eerste kwartet kandidaten op de nieuwe gezamenlijke kieslijst. Jeroen, Bjorn en Arianne zijn zittende raadsleden en Melindy is burgerraadslid. Het verkiezingsprogramma is inmiddels bekend en heeft als motto ‘Bouwen Aan Vertrouwen’ meegekregen.

De uitzendingen van Politiek Café in Verkiezingstijd vinden plaats in de studio van RTV Ridderkerk op zaterdagen tussen 12.00 en 13.00 uur. Het ter plaatse bijwonen van de uitzendingen als gast is helaas niet mogelijk.

De uitzendingen van Radio Ridderkerk zijn te beluisteren via de ether op 105.7 FM en wereldwijd via internet: www.rtvridderkerk.nl. Daarnaast is Radio Ridderkerk ook te beluisteren via TV Ridderkerk, dat te zien is via Ziggo digitale tv kanaal 36, Ziggo Mediabox kanaal 915, Ziggo met CL+ module op kanaal 363, KPN kanaal 1377, Tele2, Vodafone kanaal 2129 en via de RTV-Ridderkerk APP.